Voorbereidingen
4 Kazen saus
Ingrédients
Gorgonzola, provolone, talegio, mozarella, water, melkpoeder, room, kruiden
Behoud
60 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn
Arrabiata saus
Ingrédients
tomaten vruchtvlees, groenten, water, zout en aromaten
Behoud
30 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn
Bolognaise saus
Ingrédients
varkensvlees, rundvlees, tomaten vruchtvlees, groenten, water, zout en aromaten
Behoud
40 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn
Carbonara saus
Ingrédients
varkens larderen, melk, room, zout en aromaten
Behoud
60 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn
Napolitaans saus
Ingrédients
tomaten vruchtvlees, de groenten, het water, het zout en de aromaten van de pulp
Behoud
30 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn
Witte saus
Ingrédients
melk, boter, bloem, zout en aromaten
Behoud
30 dagen, min. 0°C/Max. 4°C, kunnen vorst zijn